Sundhedsfaglig uddannet


✔Jeg er først og fremmest eksamineret tandklinikassistent med eksamener blandt andet i tandlægeloven, patientpsykologi og pædagogik, anatomi, fysiologi, bakterielogi, kariologi, endodonti, parodontologi, kirurgi, protetik, ortodonti, elementær farmakologi, Derudover kost, profylakse, førstehjælp, instrumentlære, sterlisation og desinfektionslære, infektionslære, og røntgenlære. Fra Tandlægehøjskolen i København (Panum Instituttet / Odontologisk Institut, en del af det sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet)

Har gennem årene arbejdet på både store og små tandlæge klinikker, været mellemleder og forretnings fører på større tandlæge klinik.

✔Lægesekretær hos privat praktiserende læge.

✔Kursus i KranioSakrale Terapi

Faglige kompetancer

Jeg bliver ofte spurgt om jeg er pædagog eller psykolog. - Nej, ingen af delene, så derfor lægger jeg nu mine uddannelser ind her på hjemmesiden.
 

Jeg er først og fremmest eksamineret tandklinik assistent, som du kan se mere om ude i venstre kolonne. Derudover er jeg økonomi uddannet, som du kan se i højre kolonne.

 
Jeg har altid læst ved siden af job, så det ligger til mig, at søge viden og dygtiggøre mig konstant.
 
De seneste knapt 10 år, har det været materiale indenfor viden og forskning omkring sensitivitet, sanseintegration, High Need børn, viljestærke, høj begavelse hos børn, samt motorik og hvilke eventuelle udfordringer det kan give og hvad der kan hjælpe.
 
.
 
 

Økonomi uddannet

✔Studeret
Regnskab IV
Merkonom i virksomheds økonomi
Merkonom i virksomheds organisation.
Teknikum økonomi
✔Regnskabs assistent med ansvar for advokatsager i Mercandia rederiet. Per Henriksen, Amaliegade ✔Sekretær på Institut for informatik og økonomi styring. Handelshøjskolen i København (CBS - Copenhagen Business School)
✔Forsknings projekt medarbejder på Handelshøjshøjskolen i København (CBS - Copenhagen Business School)
✔Sekretær på en PhD og bogudgivelse. Handelshøjskolen i København (CBS - Copenhagen Business School)
✔Ansvarlig sekretær på Kina undervisnings rejse. Handelshøjskolen i København (CBS - Copenhagen Business School)
✔Institut sekretær, Institut for mejeriforskning. KVL - Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. (SCIENCE og SUND - Københavns Universitet)

 

© 2012-2022 - ORKIDEBØRN.DK v. Ulla Jensen - Vidensdeler og inspirator | - Danmark